VBC
Welkom bij Varsenare Badminton Club, de tofste badmintonclub van... Varsenare!
RESERVATIE
Beste spelers,

Momenteel bevindt de sportsector zich in code oranje en is reservatie om te komen spelen verplicht.
Het reservatiesysteem vind je VIA DEZE LINK.

Bedankt!

SEIZOEN 2020-2021
Badminton. It's not racket science, it's fun!
Beste badmintonners en geïnteresseerden

Door de beperkingen in de sportsector tijdens COVID-19 kunnen we momenteel geen extra geïnteresseerde spelers toelaten.
We hopen dat je interesse voor badminton blijft en we je kunnen verwelkomen na deze periode.

Groetjes,
het bestuur van VBC

Beste badmintonners en geïnteresseerden

Ondertussen zijn de jaarlijkse gratis en vrijblijvende kennismakingsdagen al gepasseerd, weerom waren ze een groot succes. Dit jaar gaven we met een rebus een ludieke knipoog naar het feit dat de boog niet altijd gespannen moet staan. Niet denken, gewoon doen! Kom je fysiek eens uitleven bij ons!

Kon je er niet bij zijn maar wil je toch graag eens komen proberen, dan ben je nog steeds welkom.

Heb je nog nooit een racket vast gehad of bezit je al ervaring? Ben je een recreant of eerder een competitiespeler? Misschien ben je 7 of reeds 77?
Wij zien jullie graag allemaal langskomen! We hebben voor iedereen een racket en pluimen klaarliggen...
En wie weet blijf je plakken in een toffe club, waar plezier centraal staat, zowel op het veld als erna(ast)!

Groetjes,
de leden van VBC

WAT DOEN WE?
Badminton spelen en plezier hebben, zowel op het veld als erna(ast).
WAAR EN WANNEER?
In de sporthal van Varsenare (Hof van Straeten 2, 8490 Varsenare) op volgende speelmomenten:
Ons speelseizoen loopt van september tot juni.
Behalve de grote vakantie, kan er ook tijdens de schoolvakanties recreatief gebadmintond worden, tenzij de speelmomenten op een feestdag vallen. Jeugdtrainingen gaan niet door tijdens de schoolvakanties.
BEN JIJ WELKOM?
Uiteraard!

Ben je 7 of 77, absolute beginner of doorgewinterde competitiespeler? Onze deuren staan voor iedereen open!
Je mag vrijblijvend drie maal gratis komen proeven van badminton op bovenstaande speelmomenten.

JE HEBT GEEN RACKET?
Of kom je alleen? Geen nood, zowel racketten als andere spelers hebben wij!
Stuur je eventueel een mailtje naar bestuur@varsenarebadmintonclub.be?
Als we weten dat je komt, kunnen we je extra goed ontvangen!
JE WIL LID WORDEN?
Fantastisch!

Inschrijven kan je via dit inschrijvingsformulier en betalen kan op BE32 7390 1184 3802 met vermelding van je naam. Lees je ook even het huishoudelijk reglement?

Hiervoor ben je ook verzekerd en aangesloten bij de overkoepelende federatie 'Badminton Vlaanderen'.

PS: via je ziekenfonds kan je tot wel €25 terugbetaald krijgen als je je aansluit bij een sportvereniging.

ZIJN WE IETS VERGETEN?
Stuur gerust je vraag naar bestuur@varsenarebadmintonclub.be.
Bram, Jochen en Thomas kunnen je zeker verder helpen!

Of bel Bram, onze voorzitter, op 0499 924 927.

TOT DAN!
We hopen van harte om je eens te mogen verwelkomen!
MET DANK AAN ONZE SPONSORS

Immo L'Atelier